Impact fusie op nieuwe en bestaande wensen

Beste Allen,


Jullie zijn waarschijnlijk op de hoogte gebracht van de fusie tussen Zig en CRES (Cegeka real estate solutions) per 1 januari 2024. Zig heeft momenteel Skarp als BI speler, net zoals CRES de CNS BI oplossing aanbiedt.

We kiezen ervoor om het beste van beide werelden te combineren in een nieuw te ontwerpen product. Dit zal Microsoft based (MS Fabric) zijn. Vanuit CNS richten we onze aandacht al deels op dit nieuwe platform, sinds juni draaien we al een POC met Business Insight op Fabric. Dat betekent dat we nieuwe roadmap items (rapportages en functionaliteiten) voorlopig gaan parkeren. En vanaf volgend jaar in de combi CNS/Skarp gaan behandelen. Het kan natuurlijk zijn dat er gewenste onderwerpen al aanwezig zijn in een van beide BI platformen en een hergebruik in het nieuwe platform voor de hand ligt.


Wat betekent dit voor bestaande en nieuwe wensen? Nieuwe RFC's en functionaliteiten zullen we gaan behandelen al rekening houdend met de fusie. Als bestaande wensen al in de de pijplijn zitten voor de 3.4 of 3.5 release zullen deze uiteraard worden uitgevoerd. 


Ook zullen we nog diverse known issues en bugs gaan oppakken in de komende releases van Business Insight incl. een aantal doorontwikkelpunten. Uiteraard zullen we onze software ook up to date houden met de laatste regelgeving.


1 persoon vindt dit leuk
Inloggen of registreren om een reactie te posten