Probleem:

Wanneer u de niet-gevirtualiseerde versie van Datawarehouse Explorer 4.4.10 gebruikt en een rapport wilt exporteren naar excel treed er een onverwacht fout op.

Foutmelding:

Kan DLL iprop.dll niet laden: Kan opgegeven module niet vinden. (Uitzondering van HRESULT: 0x8007007E)

Oorzaak:

Deze foutmelding is gerelateerd aan een 3rd party component dat we in DWE gebruiken.

Oplossing:

U kunt het probleem oplossen door de iprop.dll van de machine waar Datawarehouse Explorer op wordt gestart ("C:\Windows\SysWOW64") te kopiƫren naar de folder waar dwexplorer.exe in staat.