Probleem

Wanneer met Internet Explorer 11 (IE11) DWE Portal wordt geopend werkt deze niet. Bijvoorbeeld http://dwexportal/webclient

Oplossing

Voeg http://dwexportal/webclient toe aan compatibility view. Doe dit als volgt:

1. Druk op de ALT-toets in Internet Explorer om de menubalk te tonen
  2. Kies Compatibility View settings in het Tools menu
  3. Vul http://dwexportal/webclient in bij Add this website en klik op Add
    Vervang deze URL door het adres wat bij uw organisatie in gebruik is.
  4. Klik nu op Close